Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

κροκετες τυριου με άνηθο

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Τυρί κατίκι 150 γραμ.

Ανθότυρο 100 γραμ.

Φέτα λιωμένη 100 γραμ.

Δυόσμος 5 φυλλαράκια ψιλοκομμένα

2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

Άνηθο ψιλοκομμένο ή μαϊντανό ενάμιση φλιτζάνι

αλατοπίπερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Σ΄ ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα τυριά, τον δυόσμο, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο

Τα ανακατεύουμε και τα πλάθουμε καλά να γίνουν μια μάζα.

Τα βάζουμε στο ψυγείο για μιάμιση ώρα.

Όταν τα βγάλουμε βουτάμε τα χέρια μας στο λάδι, παίρνουμε κομματάκια από το μίγμα και πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος μικρού καρυδιού και τα βουτάμε στο άνηθο ή μαϊντανό.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.

Καλή σας επιτυχία